Waarschuwing
  • JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/sportfotografie.us/httpdocs/plogger/plog-content/thumbs/20080705-2
Attentie
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: plogger/plog-content/thumbs/20080705-2

Nederland verslaat de regen en Dutch Carribean Team

De vierde wedstrijd van de 24e Haarlemse Honkbal Week stond in het teken van 'rain delays'. Na meerdere keren de wedstrijd gestaakt te hebben wegens de regen trok Nederland toch aan het langste eind. De goed spelende Antilianen konden het Nederlands team niet van de 5-1 overwinning weerhouden.

Catcher Sidney de Jong - © Michael RosaNederland opende de score in de derde inning met scores van Isenia, Duursma en Rombley. Nederland liet hier drie man op de honken staan. Een inning later was het weer Duursma die scorde. Na het tweede en het derde honk te hebben gestolen werdt hij binnen geslagen door Kingsale. De volgende inning zette Jansen het enigste punt op het scorebord voor het Dutch Carribean Team. Na zelf een twee-honkslag te slaan werd hij binnen geslagen door Josefa.

Hierna volgde de eerste rain-delay. In de zevende inning volgde wederom een korte onderbreking van 8 minuten. Toen Nederland weer aan de beurt was sloeg Sidney de Jong een honkslag waarna hij door Van 't Klooster werd binnengeslagen. De langste delay was in het begin van de achtste inning, toen werd de wedstrijd voor 58 minuten gestaakt (21:49 - 22:47). Een half uur later was de wedstrijd gespeelt.

Nederland - Dutch Caribbean Team
Score per inning 1 2 3 4 5 6 7 8 9 R H E
Dutch Caribbean Team 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 7 0
Netherlands 0 0 3 1 0 0 1 0 X 5 9 0

Een impressie:
{gallery}20080705-2{/gallery}


 


 


Overige baseball nieuws

29e Honkbalweek Haarlem

Deze week zijn we bij de 29e Honkbalweek Haarlem waar we in ...

Read more